Fem forbrukslån med høy kredittgrense

Laut-Schufa-sind-die-Deutschen-verlaessliche-Schuldner-97-5-Prozent-aller-Konsumentenkredite-wurden-vertragsgemaess-zurueckgezahlt

De fleste som søker om et forbrukslån, gjør det fordi de trenger akutte penger til å betale ned annen gjeld, eller fordi de ønsker å utføre et prosjekt som oppussing i hjemmet, reise til utlandet eller lignende. Som regel er det da ikke snakk om veldig mange titusener, men vi har ulike behov og for mange er det høy kredittgrense som gjelder på forbrukslånet. Kjenner du deg igjen i sistnevnte beskrivelse, så vil du sette pris på disse fem forbrukslånene som har særlig høy kredittgrense.

Bank Norwegian

Bank Norwegian har i flere år nå vært en av de mest populære tilbyderne av forbrukslån. Det er nok flere årsaker til dette, men det faktum at banken har en av de høyeste kredittgrensene på sitt forbrukslån er nok ikke til å stikke under en stol som en avgjørende faktor. Her kan du nemlig låne opp mot 500 000 kroner, noe som er rekord i norsk sammenheng. Kun én annen bank tilbyr lån med tilsvarende summer! Samtidig er den effektive renten og de øvrige vilkårene hos banken gode, slik at Bank Norwegian absolutt er et godt alternativ når du trenger å låne store summer.

Opp Finans

En konkurrent til Bank Norwegian når det kommer til å ha den høyeste kredittgrensen for et forbrukslån i Norge, er Opp Finans. Her kan du søke om å låne inntil 500 000 kroner uten at det er nødvendig å stille med sikkerhet. Samtidig betyr det at du kan bruke pengene på akkurat hva du vil, og med en såpass stor kredittgrense kan et forbrukslån være velegnet til alt fra egenkapital ved boligkjøp til kjøp av ny bil, hytte, båt eller hva det enn måtte være. Gunstige vilkår og gebyrer gjør at Opp Finans for øvrig er et godt alternativ uansett lånestørrelse.

Komplett Bank

KomplettbankenmoveDe neste lånetilbyderne i rekken har også høy kredittgrense, men havner allikevel noe i skyggen av de to overnevnte. For hos Komplett Bank kan du søke om å låne opp mot 400 000 kroner til meget gunstige betingelser, men det er tross alt 100 000 kroner mindre enn hva «rekordholderne» tilbyr deg. Skulle dette uansett være nok for deg, så vil du sette pris på at Komplett Bank har avdragsfrihet.

Det betyr at du selv bestemmer måned for måned om du vil betale avdrag – eller bare betale minstekravet som er rentene på lånet. På denne måten kan du få en svært fleksibel nedbetaling, selv om du har lånt store summer.

yA Bank

Også yA bank er en norsk internettbank men høy kredittgrense. Her kan du søke om låne inntil 400 000 kroner fra du fyller 23 år, med en effektiv rente som i snitt ligger på 15,85 prosent. Sammenligner man eksempelrenten på tvers av de nevnte bankene her, så vil man raskt se at yA Bank er den banken som kommer best ut. Og når vi snakker om såpass store lånesummer så kan selv den minste forandringen i renten utgjøre store forskjeller, slik at yA Bank absolutt bør vurderes når man skal søke om et forbrukslån med høy kredittgrense.

Santander

Sist, men ikke minst, så har vi forbrukslånet fra Santander Consumer Bank. Dette kommer sist på oversikten fordi maksimal lånesum her er 350 000 kroner – altså noe mindre enn de fire overnevnte. I tillegg er aldersgrensen hos Santander på hele 25 år, slik at det ikke er alle som er gamle nok for å søke om dette lånet. Uansett så vil du oppleve at lånet har gunstige betingelser, med en forholdsvis lav gjennomsnittsrente på 16,33 prosent. En annen fordel med lånet fra Santander er at det ikke påløper noe etableringsgebyr, noe som gjør det særlig gunstig for refinansiering av annen gjeld.

Kilder:

Lånutensikkerhetguide.no